Osteopati til behandling af smerter og skader

Vi tilbyder professionel osteopatisk behandling

Har du problemer med smerter, skader, spændinger og andre forstyrrelser og gener i kroppen? Ved FysioDanmark Charlottenlund Fysioterapi tilbyder vi en professionel behandling med osteopati, der lindrer smerter og genopretter balancen i din krop. I vores klinik tager vi imod kunder fra hele lokalområdet, herunder Hellerup og Holte, der leder efter en uddannet og kompetent osteopat.

I klinikken ønsker vi altid at involvere dig i behandlingen og give dig en god og tryg oplevelse. Ved den første konsultation gennemgår vi derfor din sygdomshistorik og foretager en grundig undersøgelse, så vi kan lokalisere den præcise årsag til dine problemer. Dette giver nemlig både den bedste og mest målrettede behandling med de mest effektive resultater.

Mere end bare en behandlingsform

Osteopati tager udgangspunkt i traditionelle naturvidenskabelige felter, så som anatomi, neurologi og fysiologi. Vores uddannede osteopater tilbyder en fokuseret behandling, der arbejder koncentreret med:

  • Det muskuloskeletale system: muskler, knogler, led osv.
  • Det neurologisk system: nervesystemet.
  • Det viscerale system: organer herunder fordøjelse og kredsløb.
  • Det kraniosakrale system: forbindelsen mellem kraniet og korsbenet via hjernehinder.

Dette giver osteopati et enormt anvendelsespotentiale, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra lænd- og nakkesmerter og sportsskader til migræne og spædbørn med kolik.

Udover at behandle smerter kan osteopati være med til at regulere det, man kalder ”homeostasis”. Det betyder overordnet set, at kroppen er i balance og har de bedst mulige betingelser for at fungere optimalt. Af den grund mener vi også, at osteopati er meget mere end en behandlingsform – det er en livsstil.

Bestil en tid til behandling osteopati

Kunne du tænke dig at høre mere om vores holistiske behandling med osteopatisk tilgang, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også allerede nu bestille en tid til din første konsultation og komme godt i gang med behandlingen – og få din krop tilbage i balance.​

For flere informationer om vores osteopati afdelinger (Pro Osteo) i klinik, så kan du kigge på :

https://gentofteosteopati.dk

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1., 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 32302653

Kontaktinformation

Telefon: 39 63 09 06

E-mail: info@fdcharlottenlund.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag: 7.00 - 19.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 16.00)

​Fredag : 7.00 - 17.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 15.00)

​​Vi er lukket i weekenden.​