Få bugt med dine smerter i lænden hos FysioDanmark

Professionel behandling af smerter i lænden

Rigtig mange danskere går rundt og døjer med smerter i lænden, er du en af dem? Hvis ja, så er du kommet til helt rigtige sted. Hos FysioDanmark Charlottenlund har vi speciale i bl.a. behandling af smerter i lænden, og vi er en moderne praksis med fokus på genoptræning og fysioterapi.

Alle vores 11 erfarne og veluddannede fysioterapeuter lægger alle en stor ære i, at give en professionel behandling. Så hvis du har brug for hjælp til behandling af dine lændesmerter, kan du trygt kontakte os.

Vores praksis er beliggende i Charlottenlund, men vi har mange patienter fra Holte, Hellerup og omegn, som kommer og får behandlet deres smerter i lænden hos os.

Få en skræddersyet behandling

Der kan være flere forskellige årsager til smerter i lænden, men typisk stammer lændesmerter fra ryggens, nerver og led. Da det er meget forskelligt fra person til person, hvad som hjælper på smerterne, skræddersyer vi altid vores patienters behandlingsforløb.​

I vores praksis har alle vores fysioterapeuter mange forskellige interesse- og specialområder, så kan vi altid, finde den helt rigtige behandler til afhjælpning af dit problem. Vi tilbyder bl.a. fysioterapi, men også individuel træning og genoptræning på hold.

Derudover råder vi også over forskelligt elektronisk udstyr såsom laser og ultralyd, hvilket kan være med til at mindske dine smerter samt fremme dit behandlingsforløb.

Brug for behandling af lændesmerter? Så kontakt os i dag

Har brug for hjælp til behandling af smerter i lænden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar med kompetent vejledning, så du kan komme i rette behandling hurtigst muligt.

Du kan ringe til os på telefon: 39 63 09 06 eller du kan skrive en e-mail til info@fdcharlottenlund.dk

Vi bestræber os altid efter at besvare vores henvendelser hurtigst muligt.​

Søger du den rette fysioterapeut til behandling af nakkesmerter eller behandling af skuldersmerter, står vi klar til at hjælpe dig. Læs mere her.

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1., 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 32302653

Kontaktinformation

Telefon: 39 63 09 06

E-mail: info@fdcharlottenlund.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag: 7.00 - 19.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 16.00)

​Fredag : 7.00 - 17.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 15.00)

​​Vi er lukket i weekenden.​