Behandling af skuldersmerter med effektive resultater

Vi skræddersyer behandlingen til dig

Oplever du ofte at have problemer med smerter i skuldrene, eller har du igennem en længere periode haft en skulderskade? Hos FysioDanmark Charlottenlund Fysioterapi tilbyder vi en effektiv og professionel fysioterapeutisk behandling af skuldersmerter. Vi hjælper dig af med smerterne, genopretter følelsen af balance i din krop og får dig tilbage i topform!

Fra vores klinik i Charlottenlund hjælper vi klienter med skuldersmerter i hele området, blandt andet fra Holte og Hellerup. Vores veluddannede fysioterapeuter og behandlere møder dig altid i øjenhøjde og indleder konsultationerne med at skabe et overblik og gennemgå din skadeshistorik, så vi i fællesskab kan spore os ind til den helt rette behandling for dig.

Vi ønsker at styrke hele den krop og dit velvære

I vores klinik ønsker vi altid at holde os opdaterede på den nyeste viden og forskning og sørge for, at vi råder over det mest moderne og avancerede udstyr, der sikrer dig den bedst mulige behandling. Her møder du derfor altid et hold af kompetente, engagerede og specialiserede behandlere, der kan finde frem til den behandling af skuldersmerter eller lignende, du har brug for.

Efter dit behandlingsforløb er overstået, sørger vi for også at rådgive dig, så du selv kan vedligeholde og styrke din krop. Vi anskuer nemlig dine problemer i et større perspektiv, så selvom du modtager behandling af skuldersmerter, så ønsker vi at styrke hele din krop og din fornemmelse af indre såvel som ydre balance.

Kontakt os og få en tid til behandling af skuldersmerter

Ønsker du at bestille en tid til behandling af skuldersmerter, eller vil du høre mere om vores tilgang og arbejde? Så skal du endelig bare ringe eller skrive til os. Foruden behandling af nakke- og skuldersmerter, så kan vi også hjælpe med osteopatisk behandling, skadesbehandling, forskellige hold- samt individuelle træningsforløb og meget, meget andet.​

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1., 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 32302653

Kontaktinformation

Telefon: 39 63 09 06

E-mail: info@fdcharlottenlund.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag: 7.00 - 19.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 16.00)

​Fredag : 7.00 - 17.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 15.00)

​​Vi er lukket i weekenden.​