​​Tennisalbue behandling – slip af med smerterne

Har du smerter i din albue, og foretager du mange gentagne og ensformige bevægelser i løbet af en dag? Så kan det være, at du har en tennisalbue.

​​

En tennisalbue er en overbelastningsskade, der skyldes, at det omkringliggende væv ved albuen bliver irriteret, og der opstår inflammation. Disse smerter lindrer vi med vores tennisalbue behandling.

​​

Symptomer på en tennisalbue

Tennisalbuen viser sig ved smerter omkring knoglefremspringet på ydersiden af albuen. Forekommer smerterne på indersiden af albuen, er der i stedet for tale om en golfalbue.

​​

Når du trykker på området, vil det mærkes som ømt, og der vil opstå smerter, når du bøjer dit håndled opad mod modstand. Smerterne kan have stor betydning for din hverdag, da det kan forhindre dig i mange ting. I sådanne situationer, vil det være meget relevant med en tennisalbue behandling.​

​Smerterne kan også stråle op i overarmen eller ned i underarmen. Du kan også opleve, at dit håndled bliver svagere, og at du vil have sværere ved at gøre ting, der kræver, at du bruger dine kræfter i hånden.

Bestil tid til tennisalbue behandling

Har du en tennisalbue, eller har du smerter, der minder meget om dem, der er beskrevet ovenfor, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille tid til en tennisalbue behandling på vores klinik i Charlottenlund ved Hellerup og Østerbro.

​​

Du kan ringe til os på tlf. 39 63 09 06 eller skrive en besked til vores e-mail info@fdcharlottenlund.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information.

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1., 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 32302653

Kontaktinformation

Telefon: 39 63 09 06

E-mail: info@fdcharlottenlund.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag: 7.00 - 19.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 16.00)

​Fredag : 7.00 - 17.00

(Telefonen er åben fra 8.00 - 15.00)

​​Vi er lukket i weekenden.​