Behandlingstider

​Mandag - fredag

​07:00 - 19:00

Tidsbestilling

Mandag - torsdag​

​Fredag

​09:00 - 15:00

08.00 - 14.00​

Tlf.: 39 63 09 06

Personale

​​​Lisbeth Alrø Lund

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 1980 i København.
Fra 1980-85 ansat på Bispebjerg Hospital, hvor jeg også begyndte min efteruddannelse indenfor manuel terapi, bl.a. ledet af engelske osteopater.

Fra 1984 har jeg arbejdet på Charlottenlund Fysioterapi.
I øvrigt vedligeholder jeg min uddannelse med jævnlige kurser.

Interesser:

 • Min hovedinteresse indenfor fysioterapi er ryg-og nakkegener, men i bevægeapparatet er det ikke muligt udelukkende at fokusere på et enkelt område, idet muskel- og ledskader ét sted uvægerligt vil påvirke hele kroppen.
 • Ud fra det synspunk, er min hovedinteresse at være detektiv og finde (og behandle) årsagssammenhænge.​

Kresten Kjærsgaard

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 2000 fra fysioterapeutskolen i København.

Tidligere ansat på Frb. hospital, ortopædisk afd

Praktiserende siden 2001 på Frederiksberg fysioterapi og fra 2018 på Charlottenlund fysioterapi.

Interesser:

 • Mine interesser spænder sig over alle former for lidelser og skader i kroppen. Hvad enten det er sportsskader, eller har du en dårlig skulder efter for mange timer foran computeren, eller har du brug for genoptræning efter en ny hofte.

 • ​Mulligankonceptet er manuelle behandlingsteknikker, der smertefrit kan bedre bevægelse og nedsætte smerten. Der bruge også tape og aktive øvelser.

 • Z-health er et træningssystem hvor hele kroppen anses for et samlet system,og hvor alle dele påvirker hinanden. Øvelserne er designet til at træne/vække nervesystemet, og dermed få bedre kontakt til det påvirkede område.

Kurser:

 • Certified Mulligan Practitioner CMP
 • Z-health
 • McKenzie
 • Akupunktur, intramuskulær stimulation
 • Tapening, Kinesiotape, sportstape
 • Dynamisk stabilitet
 • diverse kurser indefor manuel terapi, osteopati, MET​

John Godsk Jensen

Fysioterapeut

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 1992 i København.

Tidligere ansat på Herlev Hospital og Distriktsfysioterapien i Rødovre Kommune.

Privatpraktiserende siden 1999 (Borgergade Fysioterapi og fra 2016 Charlottenlund Fysioterapi)

Efteruddannelse i McKenzie-konceptet og manuel terapi.

Kurser i idræts fysioterapi og osteopati.

Interesser:

 • Behandling af ryg/nakke problemer.
 • Idrætsskader - især løbeskader og skulderproblemer.

Kenn Godske

Fysioterapeut P. Ba

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København

Jeg har siden 2002 varetaget specialiseret ambulant behandling af lægehenviste patienter under sundhedslovens § 79 (Muskellidende og Handicappede patienter hos Teddy Øfeldt i årene 2002-2014, speciel sygehusbehandling).

Min tilgang til dig og dine udfordringer er systematisk, grundig, positiv og transparent. Du kan forvente løbende evaluering, vejledning og optimering af din behandling. Til gengæld forventer jeg, at du i forlængelse heraf selv tager aktiv del i denne proces og sørger for at udføre de sideløbende mål vi i fællesskab sætter.

Jeg har med to sundhedsuddannelser i ryggen en solid erfaring med behandling af lægehenviste patienter, samt behandling af forsikringspatienter.

I min fritid elsker jeg aktive vandreture, gåture, skiferier og løbeture i samvær med min familie og gode venner, her genoplader jeg med fordybelse, ro og nærvær.

“ som smerte patient, kan du trygt nyde rejsen, som torvholder I dit behandlingsforløb, vil jeg sørge for at du sikkert kommer I mål,tak nej til smerter I bevægeapparatet”

Har faglige kompetencer indenfor:

 • Manuel behandling
 • McKenzie-konceptet til behandling
 • Mullligan behandlingssystem
 • Correction, manipulationsteknikker.
 • Neurologiske skader, træning, vejledning og genoptræning
 • Træning (Løb-/Styrke/Stabilietstræning)
 • Træning med børn og senhjerneskadede

Pia Sherman Grønhøj

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 2008 fra fysioterapiskolen i Aalborg.
Praktiserende hos Fysioterapi Herlev 2008-2017 og hos Charlottenlund Fysioterapi fra april 2017.

Kurser:

 • Diverse kurser indenfor manuelterapi og MET.
 • Fysiopilatesinstruktør, Powerpilates mat instruktør, blandt andet kurser indenfor før og efter fødselstræning.
 • Dynamisk stabilitet.
 • Ultralydsscanning, Kinesio Taping og Triggerpunkt Akupunktur.

Interesser:

Mine interesseområder er mange og jeg arbejder med alle problematikker. Dog primært med nakke, skuldre, ryg og bækken problematikker. Jeg tager udgangspunkt i hele mennesket, nogle ganger er årsagen til problemet/generne et andet sted end hvor smerterne er. 


I pilates og dymanisk stabilitets træning har jeg ligeledes fokus på hele kroppen. Der arbejdes hen imod, at opnå den mest hensigtsmæssige holdning og bevægemønstre. Med fokus på dyb stabiliserende muskulatur, kropsbevidsthed og vejrtrækning. Små fine bevægelser kombineret med styrke og smidighedsøvelser. Hvor formålet er en omprogrammering af dine vaner, sådan at du integrerer træningen i din hverdag.

På klinikken varetager jeg pilateshold, nakke/skulder/ryg hold og parkinsonhold.

Chris Ahlmann Plesner

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, Nordsjælland. Ansat i Charlottenlund Fysioterapi fra August 2018. 

Interesser:

Jeg behandler alle former for skader og udfordringer inden for fysioterapi. Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret og holistisk tilgang til behandling, hvor jeg har fokus på alle dele af patientens hverdag. Jeg arbejder med manuelle teknikker i kombination med øvelser, og tager løbende kurser for at forbedre min praksis.

Jeg er tidligere eliteroer og har selv haft diverse skader. Derfor har jeg et godt indblik i, hvad det vil sige at være hæmmet, og ikke at kunne lave det man plejer. Til dagligt dyrker jeg crossfit og landevejscykling. Ydermere har jeg stor interesse inden for løb, og har arbejdet med løbeskader og løbestilsanalyser igennem tre år. Jeg har derfor interesse inden for idrætsskader..

Maria

Sekretær

Maria Celik

Fysioterapeut

​Uddannelse:

Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2014 på University College Sjælland Roskilde.
 • 2014-2017 Arbejder i Træningsteamet Odsherred kommune
 • Siden 2017 har jeg arbejdet på klinik

Interesser:
 • Specielt træningsdelen delen af mit arbejde finder jeg spændende. Jeg søger altid at give mine klienter den bedst mulige forståelse af egen krop og dertil skader. I samarbejde med min klient, udarbejder jeg en fremtidsplan indebærende målsætning, skadesbehandling og forebyggelse.
 • Som tidligere eliteløber, interesserer jeg mig meget inden for løb, løbetræning, skadesbehandling og forebyggelse
 • I mit arbejde som fysioterapeut, ser jeg grundig undersøgelse som værende essentiel for en kommende og vellykket behandling. Jeg arbejder ofte meget manuelt i starten, løsner eventuelle restriktioner i bevægeapparatet, for så dernæst at klæde min klient på til at kunne varetage et stille og roligt progredierende træningsprogram selv.
 • Er det svært at holde motivationen til træningen selv, eller bare svært at få taget sig sammen uden en pisk, udfører vi træningen i fællesskab på klinikken.
 • Jeg har i mit arbejde som fysioterapeut efterhånden arbejdet med lidt af hvert, men der er ingen tvivl om, at nakke-, skulder- og rygproblemer er nogle af de gener jeg oftest behandler i min dagligdag.

Simon Seitner

Fysioterapeut

Uddannelse:
Uddannet fysioterapeut 2018 fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde.
Tidligere ansat i FC Nordsjælland og ProTreatment Herlev Aps.

Interesser:
Som fysioterapeut arbejder jeg med alle smerte- og funktionsproblematikker. Jeg arbejder både manuelt med vævet og har ligeledes en træningsorienteret tilgang.
Det er vigtigt for mig at følge patienten helt til dørs med den givne problemstilling, og finde årsagen bag, således at problematikken ikke gentager sig.
Jeg arbejder løsningsorienteret således, at vi i fællesskab, finder den rigtige behandlingsstrategi til den enkelte patient og dennes hverdag.

Qua mit tidligere arbejde som fysioterapeut i en professionel fodboldklub, har jeg erfaring med, og en stor interesse for sportsskader, og den genoptræningsperiode der følger herefter. Jeg har indenfor sportsskader meget erfaring med de typiske fodboldsskader, som opstår i og omkring knæ, hofter og ankler.

Jeg har selv tidligere spillet tennis på eliteplan, hvor jeg løb ind i gentagne skader. Jeg kan derfor relatere mig til og hjælpe med det mentale aspekt af at være "skadet".
Til dagligt spiller jeg tennis og fodbold på motionsplan. Derudover dyrker jeg crossfit.

Faglige kompetencer:
 • Varetagelse af genoptræningforløb
 • Styrke- og stabilitetstræning
 • Manuel behandling

Her bor vi

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1.

2920 Charlottenlund

CVR: 32302653

KONTAKTOPLYSNINGER