Behandlingstider

​Mandag - fredag

​07:00 - 19:00

Tidsbestilling

Mandag - torsdag​

​Fredag

​09:00 - 15:00

08.00 - 14.00​

Tlf.: 39 63 09 06

Personale

​Emma Bjørn Andersen

Fysioterapeut P.Ba.

Uddannelse:

​Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København, tidligere ansat i Lyngby Fysioterapi.

Interesser:

Jeg interesserer mig for de større sammenhænge i kroppen, og for den nyeste forskning om bindevævets rolle i længerevarende smerter. For mig er det vigtigt at se på helheden i din problematik, og at vi sammen lægger en plan for din behandling, som typisk vil indeholde både manuel behandling og hjemmeøvelser, samt information om hvorfor problemet er opstået.
Jeg er særligt interesseret i stresshåndtering og kroniske smerter, og hvordan nervesystem og krop spiller sammen. Jeg har taget en uddannelse som åndedrætsterapeut, og bruger åndedrætsterapien sammen med fysioterapi, både ift. manuel behandling, øvelser og holdtræning.
Min fritid bruger jeg på at løbe og spille violin.

Kurser og videreuddannelse
 • Praktiserende Åndedrætsterapeut siden 2018
 • Smertevidenskab
 • Bækken/knæ/ankel
 • Deltagelse i international fasciekongress og -kurser.

Om åndedrætsterapi
Mellemgulvsmusklen er vores primære åndedrætsmuskel, og den er ofte involveret ved fx. ryg- eller bækkensmerter. Den er desuden den eneste muskel i kroppen som kan styres både bevidst og som samtidig arbejder ubevidst når vi trækker vejret i løbet af dagen. Dette kan man udnytte til at påvirke nervesystemet i en stressreducerende eller smertedæmpende retning. Åndedrætsterapi kan desuden bruges inden for sportsverdenen til fremme af performance. 

John Godsk Jensen

Fysioterapeut

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 1992 i København.

Tidligere ansat på Herlev Hospital og Distriktsfysioterapien i Rødovre Kommune.

Privatpraktiserende siden 1999 (Borgergade Fysioterapi og fra 2016 Charlottenlund Fysioterapi)

Efteruddannelse i McKenzie-konceptet og manuel terapi.

Kurser i idræts fysioterapi og osteopati.

Interesser:

 • Behandling af ryg/nakke problemer.
 • Idrætsskader - især løbeskader og skulderproblemer.

Chris Ahlmann Plesner

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, Nordsjælland. Ansat i Charlottenlund Fysioterapi fra August 2018. 

Interesser:

Jeg behandler alle former for skader og udfordringer inden for fysioterapi. Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret og holistisk tilgang til behandling, hvor jeg har fokus på alle dele af patientens hverdag. Jeg arbejder med manuelle teknikker i kombination med øvelser, og tager løbende kurser for at forbedre min praksis.

Jeg er tidligere eliteroer og har selv haft diverse skader. Derfor har jeg et godt indblik i, hvad det vil sige at være hæmmet, og ikke at kunne lave det man plejer. Til dagligt dyrker jeg crossfit og landevejscykling. Ydermere har jeg stor interesse inden for løb, og har arbejdet med løbeskader og løbestilsanalyser igennem tre år. Jeg har derfor interesse inden for idrætsskader..

Pia Sherman Grønhøj

Fysioterapeut​

Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut 2008 fra fysioterapiskolen i Aalborg.
Praktiserende hos Fysioterapi Herlev 2008-2017 og hos Charlottenlund Fysioterapi fra april 2017.

Kurser:

 • Diverse kurser indenfor manuelterapi og MET.
 • Fysiopilatesinstruktør, Powerpilates mat instruktør, blandt andet kurser indenfor før og efter fødselstræning.
 • Dynamisk stabilitet.
 • Ultralydsscanning, Kinesio Taping og Triggerpunkt Akupunktur.

Interesser:

Mine interesseområder er mange og jeg arbejder med alle problematikker. Dog primært med nakke, skuldre, ryg og bækken problematikker. Jeg tager udgangspunkt i hele mennesket, nogle ganger er årsagen til problemet/generne et andet sted end hvor smerterne er. 


I pilates og dymanisk stabilitets træning har jeg ligeledes fokus på hele kroppen. Der arbejdes hen imod, at opnå den mest hensigtsmæssige holdning og bevægemønstre. Med fokus på dyb stabiliserende muskulatur, kropsbevidsthed og vejrtrækning. Små fine bevægelser kombineret med styrke og smidighedsøvelser. Hvor formålet er en omprogrammering af dine vaner, sådan at du integrerer træningen i din hverdag.

På klinikken varetager jeg pilateshold, nakke/skulder/ryg hold og parkinsonhold.

Marie Nilsen Midthjell

Fysioterapeut

​Uddannelse:

Uddannet fysioterapeut fra fysioterapiskolen i Hillerød.

Tidligere ansat på Bispebjerg Hospital.

Interesser:

Mine interesser spreder sig inder for alle former for bevægeapparats problematikker. Jeg arbejder med manuel behandling suppleret med træning og øvelser som opretholder eller genvinder mobiliteten og styrken i din krop. Jeg har fokus på at involvere mine patienter og give dem en forståelse for egen krop og aktuelle skader eller lidelser. Jeg tager løbende kurser for at forbedre min praksis.

Jeg har stor interesse for børnefysioterapi. Jeg har fra 2014 - 2018 arbejdet som underviser for børn og unge med cerebral parese i samarbejde med Sports fore Brains. Derudover underviser jeg også børn og unge med ADHD, autisme og andre fysiske og kognitive udfordringer. Min tilgang til børn er legende og jeg tager udgangspunkt i de enkelte børns resurser.

I min fritid dyrker jeg crossfit og forsøger derudover at udnytte alle mine ferier til at vandre eller stå på ski.

Maria

Sekretær

Simon Seitner

Fysioterapeut

Uddannelse:
Uddannet fysioterapeut 2018 fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde.
Tidligere ansat i FC Nordsjælland og ProTreatment Herlev Aps.

Interesser:
Som fysioterapeut arbejder jeg med alle smerte- og funktionsproblematikker. Jeg arbejder både manuelt med vævet og har ligeledes en træningsorienteret tilgang.
Det er vigtigt for mig at følge patienten helt til dørs med den givne problemstilling, og finde årsagen bag, således at problematikken ikke gentager sig.
Jeg arbejder løsningsorienteret således, at vi i fællesskab, finder den rigtige behandlingsstrategi til den enkelte patient og dennes hverdag.

Qua mit tidligere arbejde som fysioterapeut i en professionel fodboldklub, har jeg erfaring med, og en stor interesse for sportsskader, og den genoptræningsperiode der følger herefter. Jeg har indenfor sportsskader meget erfaring med de typiske fodboldsskader, som opstår i og omkring knæ, hofter og ankler.

Jeg har selv tidligere spillet tennis på eliteplan, hvor jeg løb ind i gentagne skader. Jeg kan derfor relatere mig til og hjælpe med det mentale aspekt af at være "skadet".
Til dagligt spiller jeg tennis og fodbold på motionsplan. Derudover dyrker jeg crossfit.

Faglige kompetencer:

 • Varetagelse af genoptræningforløb
 • Styrke- og stabilitetstræning
 • Manuel behandling

Her bor vi

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1.

2920 Charlottenlund

CVR: 32302653

KONTAKTOPLYSNINGER