Vi har den behandler som netop De har brug for !

Charlottenlund fysioterapi er en moderne praksis for fysioterapi samt genoptræning med 11 veluddannede og erfarne fysioterapeuter, der har en meget bred vifte af specialer.

Vi giver professionel behandling af lidelser i bevægeapparatet – herunder idræts- og arbejdsskade eller anden form for kropslidelse, der forringer Deres livskvalitet.

 

 

De har symptomerne – vi finder årsagen og behandler den.

På klinikken har fysioterapeuterne mange forskellige interesse- og specialeområder. Derfor kan vi finde den helt rigtige behandler til afhjælpning af netop Deres problem, så De hurtigere får et liv med større velvære. Vi har god kapacitet med 7 store individuelle behandlingsrum.

 

Moderne hjælpemidler

Klinikken råder endvidere over diverse former for elektronisk udstyr, som kan være med til at give en hurtig smertelindring og fremme behandlingsforløbet. Det kan være Laser, Ultralyd, pulserende kortbølge m.m.
 

 

Rådgivning og vejledning

Mange lidelser har det med at komme tilbage, såfremt man ikke aktivt prøver at ændre "livsstil". Når De er symptom fri, kan vi enten tilbyde forebyggende træning på vores små hold eller vejlede i, hvorledes De selv kan modvirke at skaden genopstår.

 

Hvorfor vælge os ?

Det vigtigste for Dem som patient, er at få en hurtig og effektiv diagnostisering samt et veltilrettelagt behandlingsforløb. Mange års samarbejde gør, at vi kender hinanden indgående og derfor kan udnytte hinandens ekspertiser, så De sikres den mest optimale behandling.

 

 

HUSK – vi har overenskomst med sygesikringen som giver tilskud ved henvisning fra egen læge.

Efter overenskomst med Sygesikringen ydes der i forbindelse med henvisning fra praktiserende læge ca. 40% i tilskud til behandling.

 

Handicappede kan med henvisning fra egen læge modtage vedlagsfri behandling.

 

Endvidere gives tilskud til medlemmer af Sygeforsikringen "danmark". HUSK at oplyse hvis du er medlem heraf. Du kan læse mere om tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" til Fysioterapi her.


Åbningstider

Klinikken er åben for behandling fra kl 8.00 til kl. 19.00 på alle hverdage.

 

HUSK ved behandling:

Sygesikringsbevis og lagen samt oplys, hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark".

 

 

Tidsbestilling på tlf: 39 63 09 06

Mandag - fredag kl. 8-15

 

Uden for telefontiden er du velkommen til at sende en e-mail med dit tlf.nr. Vi vil ringe dig op så hurtigt som muligt. Klik for e-mail.

 

Vores mål:

At være med til at skabe rammen om et sundhedsfagligt miljø for vores patienter i samarbejde med de henvisende læger og kommunen.


 

CHARLOTTENLUND FYSIOTERAPI & TRÆNING • Jægersborg Allé 19 • 2920 Charlottenlund • Tlf: 39 63 09 06