Behandlingstider

​Mandag - fredag

​07:00 - 19:00

Tidsbestilling

Mandag - torsdag​

​Fredag

​08:00 - 16:00

08.00 - 15.00​

Tlf.: 39 63 09 06

Vi passer på dig

Det bliver ikke helt som det plejer, så herunder beskriver vi de tiltag der skal gøre, at vi og I er sikre på klinikken.

Når du bestiller tid vil du bliver spurgt ind til om du har haft symptomer på COVID-19 inden for de seneste 48 timer (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen).

Du skal vaske eller spritte hænder, når du kommer ind i receptionen. Kom lige inden din aftalte tid. Kør dit sygesikringskort gennem ankomstterminalen og tag plads. Vi har fjernet en del stole, således at der er afstand mellem de ventende. ​

Vi fokuserer naturligvis meget på rengøring, udluftning og afspritning på hele klinikken. Briksen, dørhåndtag og andre steder der er blevet rørt, bliver afsprittet mellem hver patient

Vi planlægger de fysiske behandlinger/træninger, så alle patienter håndteres med mest mulig afstand.

Patienter og Fysioterapeuter skal bære mundbind.

For ikke at være for mange fysioterapeuter og patienter på samme tid på klinikken, har vi delt os op, så der kun er få fysioterapeuter på klinikken samtidig. Vi beder dig have forståelse for, at du ikke kan få et lige så fleksibelt udvalg af tider som du plejer.

Vi håber, at du har forståelse for den situation vi er i, og at vi gør alt vi kan, for at hjælpe dig på den bedste og mest sikre måde.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Venlig hilsen

FysioDanmark Charlottenlund

Her bor vi

Charlottenlund Fysioterapi & Træning

Jægersborg Alle 19, 1.

2920 Charlottenlund

CVR: 32302653

KONTAKTOPLYSNINGER